Follow Us:
  Back to top

  De Soulbricks Box: een moment van rust in het tumult van een bouwwerf

  Stel je even voor…

  Maandagochtend op een bouwwerf.
  Vrachtwagens rijden af en aan, het geluid van de motoren doet het gebouw trillen.
  Het schrille, onaangename geluid van snijdend metaal dringt je hersenen binnen.
  Bouwvakkers zwermen over de bouwwerf, hameren en lassen, roepen onbegrijpelijke bevelen.

  Met een pallet en een ton improviseer je haastig een vergadertafel, blij dat je wat ruimte vindt om een plan van het gebouw uit te spreiden.
  Potentiële huurders zijn in aantocht.
  Het idee van het opzetten van een veiligheidshelm vervult hen met vreugde, maar jij kan je nauwelijks verstaanbaar maken door het lawaai.
  De discussies zijn heimelijk en fragmentarisch en je ziet ze de verkeerde kant opkijken met het plan ondersteboven.

   

  Wat als het anders kon?

  Wat als een code in je smartphone een deur zou kunnen openen naar een ruime en rustige Soulbricks Box? Een deur naar rustgevende muziek op de verdieping met het beste uitzicht over de stad. Je haalt je prospect op bij de ingang van het gebouw en begeleidt hen naar de Soulbricks Box. Ze zien de bedrijvigheid op de werf, maar ervaren de drukte niet.

  Duidelijk onder de indruk stappen ze de Soulbricks Box binnen en met het sluiten van de deur, wordt het lawaai van buitenaf gedempt. De geur van heerlijke koffie leidt even af van het panoramische uitzicht en de beelden die op het tv-scherm worden geprojecteerd.

  Je gasten nemen plaats aan de ruime vergadertafel en je ontvouwt de plannen. Het enthousiasme stijgt en het project begint vorm te krijgen in hun hoofd. Vragen worden beantwoord, onzekerheden en obstakels worden weggenomen.

  Veel interessanter om op deze manier zaken te doen, toch?

   

  Wat als we je zouden vertellen dat dit realiteit is?

  Pierre Van Durme, CEO van Soulbricks legt uit: ‘We hebben dit idee al in de praktijk gebracht op de site Mobius 2, een vastgoedproject in Brussel dat eigendom is van Immobel. Een gebouw van 21 verdiepingen. Onze Soulbricks box werd geïnstalleerd op de 19e verdieping met een fantastisch uitzicht op het Atomium, Laken, en alle belangrijke bezienswaardigheden van Brussel.

  Deze oplossing wordt zeer gewaardeerd door klanten omdat het een comfortabelere manier is om een deal te sluiten en hun toekomstige werkruimte te visualiseren. Bovendien verhoogt het voor de eigenaar ook de kans op het slagen van het besluitvormingsproces.

  Is de verdieping verhuurd? Dan kan de ‘Soulbricks Box’ eenvoudig worden afgebroken en op een andere verdieping of zelfs op een andere locatie opnieuw in elkaar worden gezet.

  De toekomst visualiseren en het proces versnellen met betrokkenheid en verantwoordelijkheid, en met respect voor het milieu. Dat is de visie van Soulbricks.