Fout: Contact formulier niet gevonden.

Follow Us:
Back to top

Over ons

Welkom bij Soulbricks! Samen met onze klanten transformeren wij kantoorgebouwen tot levendige ‘soulful’ communities waar efficiënt en fijn samenwerken centraal staat.

Wij ondersteunen KMO’s en eigenaars van kantoorgebouwen die geconfronteerd worden met de uitdagingen van thuiswerken en parttime pendelen in onze hybride wereld.

Als betrokken partners, denken we mee over het financiële aspect en de werkplekstrategie. Tegelijkertijd vertalen we de visie van onze partners naar een architectuur en inrichting van een levendige kantooromgeving. Bovendien zorgen we ook voor de werfopvolging zodat binnen tijd en budget kan opgeleverd worden. We gaan daarin geen uitdagingen uit te weg, dit tot en met de hospitality aanpak bij opening.

Kortom, bij Soulbricks zorgen we voor zorgeloze transformaties van kantoorgebouwen, waarbij de behoeften van de klant altijd voorop staan.

Our Team

Sophie Top

Concept design – Partner
Determined / Creative 

+32 496 60 82 48

Nicolas Kint

Service design – Partner
Open-minded / Reliable

+32 498 31 03 14

Pierre van Durme

Managing Partner
Networker / Thoughtful

+32 478 30 35 09

Ruth Goderis

Interior design
Social / Diligent

Nancy

Hospitality Officer
Welcoming / Literate

Nadia

Administration Officer
Studious / Warm

Almira

Hospitality Officer
Driven / Friendly

Join us

Sluit je aan bij ons dynamische, energiek en open team! Gedreven door de missie om als echte partners van onze klanten kantoorgebouwen te transformeren tot ‘soulful’ communities waar efficiënt en plezierig werken centraal staat!

Ready to join our team and put your soul into our bricks?