Fout: Contact formulier niet gevonden.

Follow Us:
Back to top
01

Evalueer.

02

Ontwerp.

03

Inrichting.

04

Beheer.

01

Evalueer & analyseer.

Jouw kantoor- of hospitality concept vormgeven? Je gebouw (nieuw) leven inblazen? Aan de hand van jouw behoeften en verwachtingen stellen we een haalbaarheidsstudie voor waarmee we met een concreet plan van aanpak op zoek gaan naar antwoorden.

02

Ontwerp.

Toepassen van actuele ontwerpprincipes om het vlekkenplan uit te werken tot een uniek concept, en het finaal uit te werken tot gedetailleerde plannen.

03

Inrichting.

Expertise nodig bij het bouwen van een ontmoetings- of werkplek? We begeleiden je graag doorheen het volledige proces. We schrijven de aanbesteding uit, zorgen voor een haalbare planning en volgen het volledige project nauwgezet op.

04

Beheer.

Van het definiëren van commerciële doelstellingen en community building tot quality management. Soulbricks ontzorgt je. Dat met slechts één doel voor ogen, jij die je volledig kan focussen op je core business.

Contacteer ons

Heb je een vraag of wens je meer informatie? Contacteer ons via het formulier, bel ons op het nummer: +32 (0) 9 265 71 33 of neem rechstreeks contact met 1 van de partners

    Benieuwd naar onze projecten en realisaties? Let’s connect!