Follow Us:
  Back to top

  Evalueer & analyseer

  De huuropbrengsten van je leegstaande kantoorruimte verhogen? Soulbricks geeft jouw ideeën vorm.

  Werkplekstrategie

  Onze werkplekstrategie omvat een grondige analyse van de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie. We analyseren deze factoren zorgvuldig om een op maat gemaakt en uitgebreid strategisch plan op te stellen dat gericht is op het optimaliseren van uw werkomgeving om de efficiëntie te maximaliseren en in lijn te brengen met uw overkoepelende doelen en visie.

  Vlekkenplan

  Het creëren van ruimtes die perfect zijn afgestemd op de unieke behoeften en aspiraties van uw bedrijf, terwijl we tegelijkertijd een sterke gemeenschapszin bevorderen door middel van een diepgaande en bezielde aanpak.

  In tussentijd zitten we niet stil. Integendeel! We maken ook een gedetailleerde (markt)analyse om het succes van jouw project te garanderen en doen een concurrentieanalyse, bekijken grondig wat de bestemming of herbestemming van jouw gebouw kan opbrengen en gaan na of het totaalplaatje haalbaar is.

  Financieel plan

  We stellen zorgvuldig een ruw budget op voor de inrichting om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw project wordt meegenomen. Indien nodig, verdiepen we ons ook in marktanalyse om de haalbaarheid van het project en mogelijke opbrengsten te beoordelen, zodat uw investering in lijn is met uw doelen.

  De huuropbrengsten van je (leegstaande) kantoorruimte verhogen? Soulbricks geeft jouw ideeën vorm.